DE KALDER HAM
SØLVRÆVEN

HISTORIEN OM JENS PETER KOLBECK

Find Forhandlere

Jens Peter Kolbeck

Restauratør, fhv. Kongelig Hofkok & Bocuse d´Argent ´93

Længe før, der var noget der hed Noma og Geranium, rejste en ung kok fra Sønderjylland ud for at opleve, hvad den kulinariske verden havde at byde på. Jens Peter Kolbeck havde store drømme og ambitioner om at lære af de bedste.

Eventyrlysten førte ham til store madtempler såsom Auberge de L'ILL, La Pyramide og Paul Bocuse i Frankrig, inden han vendte hjem til Danmark til en karriere som blandt andet Kongelig Hofkok for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og Prins Henrik.

'DE KALDER HAM SØLVRÆVEN' er ligeledes historien om Jens Peter Kolbecks vej til en sølvmedalje ved Bocuse d'Or i 1993, som var den første der satte Danmark på verdenskortet. En uhørt triumf for en dansk kok, som også gav genlyd blandt nogle af den yngre generations største kokke.

"KONGEN AF SAUCER" bliver han også kaldt, og hans store passion for netop disse bliver foldet ud i bogen med intet mindre end 23 sauceopskrifter, som ikke så få kokke har sukket efter gennem de seneste mange år.
På Side 215 har Kolbeck med sin Sauce Mystery lavet en ”lille joke.” Så kære venner, her må i væbne Jer med en vis portion tålmodighed – Brug et spejl

Bogen byder desuden på en lang række af Jens Peter Kolbecks signaturretter fra hans lange karriere, samt hans livsfortælling om vejen fra moderens kødgryder til de bonede gulve.

Jens Peter Kolbeck Collage

Podcast af Ole Troelsø

Restaurant -og madanmelder, Børsen




GOURMAND AWARDS 2020
2. Plads i verden

DE KALDER HAM SØLVRÆVEN ER VINDER AF EN 2. PLADS ved Gourmand World Cookbook Award 2020, B02 BOOK OF THE YEAR – BEST IN ALL CATEGORIES www.Cookbookfair.com

Læs mere

Forhandlere

Udpluk af citater